Kumpulan Kyläjuhlat 28.5.2022

Muu ohjelma

PÄIVYSTÄVÄT DOSENTIT klo 11–15

Päivystäviltä dosenteilta voi kysyä aivan kaikenlaista. Kuten miksi turhautuneet lehmät pyörittelevät kieltään? Minkälainen musiikki ei tee hyvää aivoille?  Mikseivät ihmisten vapaat elintapavalinnat ole vapaita? Toteutuvatko ihmisoikeudet Suomessa? Mitä on huono maku? Miten kännykkä toimii? Onko niin, että missä ja milloin tahansa vanhemmuuden ja parisuhteiden kehkeytymistä ohjaavat pohjimmiltaan luonnosta kumpuavat tosiasiat?  Näistä ja monesta muusta asiasta voit keskustella  Kahvila Odessassa, Intiankatu 31.

Alueen lukuisat dosentit istuskelevat kukin vuorollaan kahvikupposella. Alla näet listan dosenteista ja heidän päivystysajoistaan.

klo 11-12 RIIE HEIKKILÄ, sosiologian dosentti. Riie keskustelee mm. hyvästä ja huonosta mausta ja niiden yhteiskunnallisista ulottuvuuksista
klo 11-12 LAURA HÄNNINEN, eläinten soveltavan käyttäytymistieteen dosentti. Laura keskustelee eläinten hyvinvoinnista ja käyttäytymisestä, erityisesti erilaiset eläintuotantoon liittyvät kysymykset keskusteluttavat.
klo 11-13 PAULI RAUTIAINEN, hyvinvointioikeuden, julkisoikeuden ja valtiosääntöoikeuden dosentti. Pauli keskustelee perus- ja ihmisoikeuksista, yksilön ja valtion suhteesta sekä oikeuden olemuksesta
klo 13–14 EEVA OLLILA, terveyspolitiikan dosentti. Eeva keskustelee kaikkien terveyttä edistävistä yhteiskuntaratkaisuista.
klo 13–14 ANNA-MARIA TAPANINEN sosiaali- ja kulttuuriantropologian dosentti. Hänen kanssaan voi keskustella siirtolaisuudesta ja pakolaisuudesta,  sukupuolesta ja sukulaisuudesta – ja haastamaan käsityksiä ’luonnon’ ja ’kulttuurin’ välisestä suhteesta.
klo 14–15 MINNA HUOTILAINEN, kognitiotieteen dosentti. Minna keskustelee mm. tiedonkäsittelyn ja aivotoiminnan kysymyksistä työssä, vapaalla ja opinnoissa. Erityisesti musiikin vaikutus aivoihin keskusteluttaa
klo 14–15 RISTO WICHMAN, digitaalinen signaalinkäsittely. Risto keskustelee mm. signaalihäirinnästä, langattomasta tiedonsiirrosta ja miten digitaalisen hälyn keskeltä voi saada tolkkua viestistä.

Muutokset mahdollisia

 

Related posts
KirpputoriKumpula-juoksuMuu ohjelma

MUU OHJELMA klo 6.30–18

Kumpula-juoksuMuu ohjelma

KUMPULAN MAAUIMALA

Muu ohjelma

KASVITIETEELLISEN PUUTARHAN AVOIMET OVET klo 11–18