Limingantien ja Intiankadun ympäristö on valjastettu vastaanottamaan juhlijoita omasta kylästä ja kauempaa 28.5. klo 9 – 22.

Kyläjuhlien ohjelmasta löytyy kaikkea ja kaikille ;) .

Kyläjuhlasivujen asiasanahakujen kautta, voit nopeasti katsoa mitä tapahtuu juhlilla mihinkin kellonaikaan. Ja lisätetoja tapahtumista löydät luonnollisesti klikkaamalla tapahtumakuvia ja -otsikoita.

Limingantie on suljettu liikenteeltä asukkaiden järjestämän Kilometrin Kirpputorin ajaksi.

Musiikinnälkään löytyy tyydytystä kolmelta lavalta: Kylälava Limingantiellä ja Puistolava Intiankadulla tarjoavat intiimimpää tunnelmaa klassisesta musiikista rokkiin, ja illan päätteeksi räjähtää Juhlalava soimaan jalkapallokentällä.

Juhlien aluksi  juostaan Kumpula-juoksussa kukin halunsa mukaan tosissaan tai leikkimielellä. Kylätilassa voi poiketa Kyläjuhlien 25-vuotista taivalta koskevassa valokuvanäyttelyssä ja nuuhkia juhlien tunnelmaa historiallisista valokuvista.

Lasten omassa tapahtumassa on liikuntaa, musiikkia ja taidetta työpajoissa ja esityksissä. Teatteriteltassa esiintyvät alueen teatterintekijät, ja Kasvitieteellinen puutarha aukaisee ovensa vierailijoille. Myös alueen yli 80-vuotinen päiväkoti Marjala aukaisee ovensa juhlan kunniaksi. 

Ota mukaan aurinkoinen mieli, säähän sopiva asustus – ja jätä auto kotiin. Ohjeet saapumiseen täällä.

Kumpulan kyläjuhlilla on myös Facebook-sivut ja Twitter-sivut. Twitterin hash-tag on  #kumpulankyläjuhlat.

Kyläjuhlien tarina…

Vastaa