Site icon Kumpulan Kyläjuhlat 28.5.2022

ASUKKAILLE

Kyläjuhlijan muistilista

Limingantie on suljettu autoliikenteeltä juhlapäivänä klo 8-23 ja kirpputori avataan klo 10. Asukkaita pyydetään siirtämään autot katuosuudelta Limingantie 1-76 sekä 78-92 hyvissä ajoin aamulla ennen klo 8:aa.  Siirtopyyntö koskee myös osaa Vallinkoskentiestä sekä Sotkamonpuiston ympäristöä.

Kirpputoripöydät tulee sijoitella kadun kumpaankin laitaan niin, että hälytysajoneuvot mahtuvat tarvittaessa ajamaan läpi. Ravintola-aukion ruokarekat parkkeerataan Sotkamonpuiston ympärille asvaltoidulle katuosuudelle, joten se alue varataan juhlien käyttöön.

Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain alueen asukkaille. Kylätilayhdistyksen jäseniltä kerätään 5 euron, muilta 20 euron pöytämaksu päivän aikana. Lupamme kattaa vain tilapäisen kahvilatoiminnan.

Yleisestä siisteydestä voimme huolehtia me kaikki. Kylätilayhdistys vuokraa jäteastioita tapahtumapaikoille ja kaikki ovat tervetulleita sunnuntain siivoustalkoisiin klo 10 alkaen.

Viimeinen kaikille talkoolaisille tarkoitettu kokous on ma 23.5. klo 18 Kylätilassa. Tervetuloa viimeistään silloin mukaan!

Kylätilayhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla 15 euron jäsenmaksun tilille FI23 1268 3000 1027 48. Muista kirjoittaa viestikenttään sähköpostiosoitteesi, niin saat jäsenmaksun ensi vuonna suoraan sähköpostiin. Uusien maksujen tulee olla tilillä keskiviikkona 25.5. Huom,  pöytämaksut menevät Ukrainaan, jäsenmaksut eivät.

Kyläjuhlien alueet

Juhlat päräyttää käyntiin Kumpula-juoksu klo 9. Lavaohjelma alkaa kello 10. Juhlapaikat ovat levittäytyneet päiväkodin rakennustyömaan vuoksi kummallekin puolelle Intiankatua. Tänä vuonna suljetaan lähes koko Limingantie 1-92: kirpputori alkaa Kätilöopiston päästä ja päättyy Aavasaksantielle. Juhlalava on Saksanpuistossa, lastenalue sen takana Kumpulantaipaleen varrella ja Raittilava Vallinkoskentiellä. Ravintola-aukio on Kylätilan takana Sotkamonpuistossa Limingantie 80 ja 82 välissä.

Kyläohjelma

Virallisen ohjelman lisäksi kaikenlainen kadunvarsilla ja pihoilla esitettävä ohjelma on enemmän kuin toivottua! Olet sitten muusikko, tanssija, runonlausujaa, pilapiirtäjä, taikuri tai akrobaatti, tee oma esityksesi juhlille ja me kerromme siitä yleisölle.  Kyläohjelma kootaan omaksi osiokseen Kyläjuhlien nettisivulle: lähetä muutama lause esityksestäsi, kellonaika ja osoite sekä vaakana otettu kuva Kylätilaan kylatila@kolumbus.fi. Muista sähköistä äänentoistoa käyttäessäsi, että pyydät taloyhtiöltäsi luvan ja huomioit muut ympäristön ohjelmanumerot.

Tuotto Ukrainaan

Tänä vuonna juhlien mahdollinen tuotto lahjoitetaan Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi. Tähän Kylätila haastaa asukkaat mukaan. Voit osallistua monella tapaa:
Kylätilan edessä on Kylätilayhdistyksen kahvila Odessa, jonne pyydämme myyntituotteet teiltä asukkailta. Ota yhteyttä Kylätilaan, mikäli omistat jauhopeukalon! Suolaiset ja makeat piirakat, munkit, mokkapalat ja korvapuustit ovat ikisuosikkeja, joita otamme mielellämme vastaan. Kirpputorimyyjät haastetaan lahjoittamaan osa tuotoistaan. Haastekampanjaan liittyvät keräykset avataan Kyläjuhla-viikolla Kyläjuhlien nettisivulle.

Talkoolaisia tarvitaan

Juhlien järjestäminen kaipaa talkooapua. Ota yhteyttä Kylätilaan ja tuo naapurisi ja kaverisi mukaan, myös Kumpulan ulkopuolelta! Talkooapua tarvitaan myös edeltävällä viikolla!

Esimerkkejä tarjolla olevista talkootehtävistä:

Talkoolaisille on tarjolla iloisen mielen lisäksi lämmin ruoka ja kutsu kesäkuiseen karonkkaan. Talkoolaisen ei tarvitse olla täysi-ikäinen, kaikille löytyy sopivaa puuhaa sopivaksi aikaa!

Exit mobile version