Sitku klo 16.45

Letkeää punkräppiä 

Laulaja-kitaristi Rosa-Marian ja räppäri Tiia Karoliinan Sitku-yhtye julkaisi debyyttisinglensä Helsinkiin viime vuonna. Bändi lämmitteli yleisön kuumaksi Haloo Helsingin kiertueella ja ensimmäistä levy ”Täs on ollu vähän kaikenlaista” tuli uunista ulos nyt huhtikuussa. Duon lisäksi lavalle kapuavat monipuolinen rytmitaituri Jakke Saarinen rumpuihin ja Erno Laitinen kitaraan.

Sitkua voi kuulla jo ennen Juhlalavan keikkaa:
”Aiomme ottaa juhlat kunnolla haltuun, ja olla koko päivän paikalla. Meillä on pieni piste noin puolessa välissä Limingantietä, jossa hengaillaan ja soitetaan kahdestaan pieniä akustisia settejä useamman kerran klo 12-15 välillä. Tulkaa moikkaamaan ja hakemaan CD:tä, tarroja ja kuvia! 🙋‍♀️👋 Rokataan myöhemmin vielä koko bändin kanssa Juhlalavalla klo 16:45! 💥 Nähdään siellä! 🤗”

kuva:Marek Sabogal