Juhlalavan juontaja Mika Niva klo 15 – 22

Kumpulan ensimmäisiä aikuisbändileiriläisiä

Mika on toimittaja ja dokumenttiohjaaja, jonka viimeisin ohjaustyö on suomalaista stand up -osaamista ympäri Yhdysvaltoja esitellyt tv-sarja Big In Finland. Pop-ilmiö Cheekistä ohjattu dokumentti (Jare vs. Cheek) oli vuoden 2015 katsotuin. Toimittajana hän on tehnyt runsaasti ohjelmia populaarikulttuurista, musiikista elokuviin, peleistä stand up:iin. Mika on ollut toimittajana mm. Uuden Musiikin Kilpailussa, Naurun Tasapainossa, Popkultissa ja Stradassa.

Mika on äärimmäisen intohimoinen musiikin harrastaja ja wanna-be-laulaja: ”Bändi on telakalla, vaikka mitään ei vielä ehdittykään saavuttamaan.” Hän on toiminut myös DIY-festarijärjestäjänä Pyllyrock-festareilla, jossa yksikään artisti ei saa soittaa 15 minuuttia pidempään. Vaikka Mika onkin ulkokumpulalainen kaukaa Puotilasta, Itä-Helsingistä, on hänellä läheinen Kumpula-suhde.
– Mä olen valmistunut Kumpulan aikuisten bändileiriltä rumpaliksi ja olen ahkera Kylätilan komediaklubilla kävijä ja aloitteleva stand up -koomikko. Siistiä päästä taas tekemään parasta kaupunginosafestivaalia. Neljäs juontokerta toden sanoo!, Juhlalavaa juontava Mika kertoo.

Kuva: Mikko Kauppinen