Siivouspäivän kierrätyspisteet klo 10 – 18

Myös kierrätys ja siivous on yhtä juhlaa!

Kierrätyspisteet on perustett juhlan kunniaksi Kylätilan takapihalle (Intiankatu 31).

Fidan autoihin voi tuoda  käyttökelpoisia kodin pientavaroita, astioita, kirjoja, lastentarvikkeita, vaatteita ja kenkiä, urheilutarvikkeita, leluja sekä uudelleen käyttöön kelpaavia sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Deleten lavoille voi tuoda sekalaista puuta, kuten keittiö- ja huonekalusteet ilman muoviosia, puurakenteiset huonekalut, Haltex-levyt, lastulevyt, MDF-levyt, vaneri, maalattu puu, sekä puiset ja vaneriset kaapelikelat, sekä kaikenlaista pelti- ja metalliromua.

Siivouspäivän vaate- ja lumppukeräykseen voit  tuoda minkälaista vaatetta tahansa. Kaikki tekstiili lajitellaan ja tekstiileistä menee uudelleenmyyntiin n. 50 %, kierrätysmateriaaliksi 47 % ja energiaksi 3 %. Kierrätysmateriaalia käytetään suurimmaksi osaksi autoissa, pesukoneissa ja astianpesukoneissa eristeenä. Sitä käytetään myös ajoteiden pohjissa ja muissa uusiotuotteissa.