Ääniaalto: Topi-Matti Heikkola ja Toivo Toikka klo 15.30 – 17.30

 Puistolavan Ääniaallon isännät Kyläjuhlan tekijöitä jo toisessa polvessa

Naapurin pojat ja lapsuuden kaverit, 23- vuotiaat Topi-Matti Heikkola ja Toivo Toikka isännöivät Puistolavan päättävää omaa ”minifestariaan”.Tämä parituntinen esittelee erilaisia  kumpulalaisten ja käpyläläisten nuorten bändejä. Musiikkityylejä on kuulemma monia, erikoisimpana Kyläjuhlilla ensimmäistä kertaa kuultava elektro.

Topi-Matti ja Toivo ehdottivat itse, että haluaisivat aktiivisesti olla tekemässä ja muokkaamassa Kumpulan Kyläjuhlia, niinkuin heidän isänsäkin aikoinaan ( Tuomo Heikkola ja Markku Toikka ). He jopa tuovat mukanaan oman lavan, jolla sitten muutkin Puistolavan artistit esiintyvät. Pioneerihenkisestä toiminnasta on siis kyse.

– Tarkoituksena on nostaa myös uusi sukupolvi tekemään Kumpulan Kyläjuhlia, Toivo kiteyttää.