Tiisu klo 16 – 16.30

Räjähtävää energiaa ja hulvatonta lavakarismaa

Suomenkielistä poppia ja rockia soittava Tiisu sai vuonna 2014 bändi sai Rock-klubien Liiton ”Tankki täyteen”-tunnustuspalkinnon. Tiisun esikoisalbumi ”Elämän koulu” ilmestyi puolestaan seuraavana vuonna. Bändin tunnetuimmat hitit ”Elämältä turpiin sain” ja ”Tänään sä musta hullaannut” keikkuvat radioiden soittolistoilla.

Vaikka bändin jäsenet ovat verrattaen nuoria, heidän musiikissaan kuuluu erittäin vahva suomalainen melodinen perinne. Bändin lauaja ja lauluntekijä Henrik Illikainen on nykypäivän lisä kuuluisille somerolaisille biisintekijöillä: Unto Monenen, M.A. Numminen ja Rauli Badding Somerjoki. Henrik hurmasi kumpulalaisyleisön taannoisella soolokeikallaan Kylätilan OSB-musaillassa.

Harvempi bändi muuten on esiintynyt niin Provinssirockissa kuin Ruisrockissa ennen pitkäsoittonsa ilmestymistä. Tiisu on!

Jäsenet

Henrik Illikainen – laulu ja kitara
Mikko Aaltio – perkussiot, puhaltimet, kitara
Petteri Pulkkinen – kitara
Väinö Karjalainen – basso
Riku Sonkkanen –  rummut
Antti Vuorenmaa – koskettimet

 

kuva: Ida Stenroos