Kumpulan kuoro klo 13 – 13.30

Kuorossa lauletaan, koska kuorolaulu on hauskaa

Kumpulan Kuoro on vuonna 1995 perustettu harrastajapohjainen ja rento helsinkiläinen sekakuoro. Kuoro harjoittelee ja esiintyy Kumpulassa ja kuoron identiteetti liitetään vahvasti kaupunginosan identiteettiin myös niiden laulajien mielestä jotka eivät asu Kumpulassa.

Kumpulaa pidetään yhteisöllisenä, edistyksellisenä, suvaitsevaisena, demokraattisena, vireänä ja vihreänä kaupunginosana ja näiden samojen arvojen pohjalta myös Kumpulan Kuoro ponnistaa. Kuoro haluaa toiminnallaan vaalia musiikin esittämisen iloa, huumoria, monipuolisuutta ja kehitysmielisyyttä. Kuoron esittämä ohjelmisto on laaja-alaista ja tyylisuunniltaan moninaista painottuen kuitenkin kevyeen musiikkiin.

www.kumpulankuoro.fi

Kuva: Norman Ojanen