Atomirotta klo 19.45 – 20.15

Astu raitsikasta aurinkoon, dallaa Rööperistä Kallioon – tai Kumpulaan

Funkkia, punkkia, rappia, bluesia, rockia, rautalankamusiikkia, Atomirotta yhdistelee ennakkoluulottomasti kaikkea. Bändi on julkaissut kaksi albumia, joiden nimet ovat karskisti selittelemättä I (v. 2014) ja II (helmikuu 2016).

Yli sukupolvien rajojen supersuositun ja soittolistoja valloittavan Atomirotan tunnetuimpia hittejä ensimmäiseltä levyltä lienevät Aurinkoon, joka valittiin ilmestymisvuotenaan mm. Radio Helsingin kesähitiksi sekä Hima taas, jossa riemastuttavasti Kumpulan maauimalakin mainitaan.

Atomirotan odotettu kakkosalbumi ilmestyi helmikuussa 2016 ja levyjulkkareita juhlittiin Tavastialla pääsiäisenä loppuunmyydyin keikoin. Letkeästi rullaavat sinkkulohkaisut Älä huoli tyttö ja Nenä vie heiluvat radioiden soittolistojen kärjessä.

Bändissä vaikuttavat Rotta, Rane Raitsikka ja J. Pajukallio.

Tää stadi on just mulle! Ja sulle! Kumpulassa tapahtuu!

https://www.facebook.com/atomirotta

kuva Toni Sheng