Kumpulan Kyläjuhlat 28.5.2022

JuhlalavaRaittilava

LAVOJEN JUONTAJAT klo 10–22

KAISA PYLKKÄNEN

TV:stä, lavoilta ja Oljenkorresta tuttu käsikirjoittaja-koomikko Kaisa Pylkkänen on tampannut maata Kumpulan kyläjuhlien alla siitä asti, kun alaikäisenä ensikertaa löysi Limingantien metsiköstä kaljateltan. Kaisa tunnetaan myös Kumpulan komediaklubin äitinä ja sieluna. Idea klubiin syntyikin juuri Kumpulan kyläjuhlilta, jossa järjestettiin ensimmäinen kylätilan komediailta jo vuonna 2014.

SAMI AALTONEN

Jo Aleksis Kivi kirjoitti viekkaista toukolalaisista. Samilla ei ole mielessä muuta kuin Kumpulan hyvät bileet. Vasta yhden naisen hän on sieltä ryövännyt. Arkipuhteikseen Sami on monen sortin paatunut ja kokenut sisällöntekijä ja osaa yhä puhua ihan höpöjäkin. Todellisuudessa hän on koko Kumpulan salarakas.

MIKA NIVA

Mika Niva on paljasjalkainen ulkokumpulalainen, joka osoittaa rakkauttaan Kumpulaa, kumpulalaisia kyläjuhlia kohtaan olemalla jo vähintään kymmenettä vuotta kyläjuhlien innokkaassa talkooporukassa. Paras muisto kyläjuhlilta on vuodelta 2010, kun kaikki tuhannet ja kymmenet tuhannet PMMP:tä katsomaan tulleet ihmiset eivät jättäneet lähes yhtään roskaa ja tuhoa poistuessaan alueelta

SILVIA MODIG

Kumpulaan Silvia rantautui Oranssin talonvaltauksen myötä 1990-luvun lopulla. Silvia on ollut lukemattomien Kyläjihlien talkooporukoissa rakentamassa ja juontamassa. Nykyään sudeetti-kumpulalainen Silvia vaikuttaa Brysselissä poliitikkona, mutta hän ei kauaa miettinyt myöntävää vastausta juontohommiin.

Related posts
KirjallisuusRaittilava

KIRJALLISUUS klo 11.50–16

KirjallisuusMusiikkiRaittilava

RAITTILAVA klo 10–16

JuhlalavaMusiikki

JUHLALAVA klo 11.30–22

MusiikkiRaittilava

KYLÄTILAN BÄNDIKERHOT klo 10