Juhlalava Kumpulan sana Kylälava Musiikki Ohjelma Raittilava

Lavojen juontajat klo 10–22

Lavojen juontajat klo 10–22 21.3.2022

MIISA PULKKINEN Raittilava

Rohkenen väittää, että osallistuin jo aivan ensimmäisille Kyläjuhlille (koska ihan varmaksi en voi vannoa, väitän olleeni Kyläjuhlilla ”aina”), kertoo Miisa. Olin vuonna 1991 vahvassa teini-iässä, ja eniten kiinnostivat bändit ja kirppislöydöt. Samat asiat puhuttelevat edelleen, ja lisäksi syvennyn mieluusti hyvään kulttuurikeskusteluun. Ehdottomasti tulisin Kumpulan Sana -lavalle – ellen jo olisi siellä aamusta iltapäivään saakka.

Keskustelemisiin, kyläläiset!

SAMI AALTONEN Kylälava

”Kumpulan kyläjuhlat on ihan parhaat. Minulla on ollut ilo ja kunnia välihöpötella ja infota asioita jo vuosia eri lavoilla, Sami kertoo. Olen saattanut esiintymään mestarit Katri Helenasta Mokomaan ja kaikkea siltä väliltä – aina mahtavien talkoolaisten erinomaisella tuella. Kyläjuhlat on Suomen paras tapahtuma, jossa on aina yhteisöllinen ja lämmin fiilis!

Kohta nähdään!”

MIKA NIVA & SILVIA MODIG Juhlalava

Ollaan Silvian kanssa juonnettu monta kertaa Kumpulan Kyläjuhlia kimpassa ja aina on ollut äärimmäisen hauskaa olla ”töissä”. Nyt vihdoin kuuden vuoden jälkeen ollaan taas samalla lavalla yhdessä. Odotan kovasti! kertoo Mika. Yksi mieleenpainuvimmista muistoista Kyläjuhlista on, kun tajuttiin Silvian kanssa, että massiivista jengiä ja heidän mukanaan tuomiaan asioita roskiksi muuttuneina keräillään vielä seuraavana päivänäkin, ellei lavalla kuuluteta että kaikki, minkä olette tuoneet mukananne, viekää lähtiessänne. Ja simsalabim, hyvin vähän roskia viimeisen aktin jälkeen. Eli kyllä juontajaakin musiikin välissä kuunnellaan .

Kumpulassa on hieno ja hyvin käyttäytyvä yleisö!