The Cure Assembly klo 14.30

Nostattaa niskakarvat pystyyn  ja kihelmöi sielua lempeästi

Postpunk-goottirock-tunnelmainen The Cure Assembly on  esikuvansa, The Curen, tuotantoa kunnioittava tuore kokoonpano, joka tulkitsee kappaleita alkuperäisversioille uskollisina, mutta omina mielenkiintoisina sovituksinaan. Yhtyeen mystiset, melankoliset ja hilpeätkin sävelet kuljettavat läpi useiden vuosikymmenien luoden persoonallisen läpileikkauksen herkkien kappaleiden maailmaan. The Cure Assemblyn muusikot ovat vaikuttaneet/vaikuttavat yhtyeissä kuten The 69eyes, Dingo, HÄRMÄ, Virgo Intacta,  Barbe-Q-Barbies, Fox Confession, Cry Havoc ja Lordi. Mukana on myös klassisen -ja konemusiikin taitajia.

Curenkin biisit sopivan melankoliseen suomalaiseen kesäyöhön – ja viulu säestää, tietenkin.

Kokoonpano Kumpulan Kyläjuhlilla 2018:
Kimmo Härmä laulu
Krister Orre laulu
Kaisa Karjalainen laulu, kitara
Lende Peisa koskettimet
Bazie kitara
Saara Pesonen viulu
Minttu Muranen basso
Pauli Toivonen rummut