Kyläorkesteri klo 21

Rockia, bluesia ja soulia

Kyläorkesterin kapuna viuhtoo Juttutuvan Hilland Mondays -nimikkoilloistakin tuttu roots-kitaristi Pauli Halme. Pauli on huikean monipuolinen kitarataituri ja fingerstyle-kitaroinnin suurmestari. Lavalle kapuavat kitaran varteen monesta kokoonpanosta kyliltäkin tuttu Petri Peevo, josta kerrotaan The Slippers – yhtyeen kohdalla enemmän. Kitaristina on myös Ville Väntänen, joka on nuoresta iästään huolimatta jo Kyläorkesterin konkari. Villen post-punk-bändiltä Rue Morguelta ilmestyi pitkäsoitto “Maailmanpalo” viime vuonna.

Taustoja laulamassa ovat kyläläisten taitavat laululintuset Saara Hämäläinen sekä Kira Siuruainen. Kira julkaisi juuri ensimmäisen oman sinkkunsa ”Stupid girl ”eetterissä ja myös Saaraa voi kuulla usealla levyllä rumpalina  ja taustalaulajana. Saaran ja Kiran taustalaulupyyntö tavoitti kesken USB-bändin vapputreenien. Molemmat nuoret naiset ovat valmistuneet Sibelius-lukiosta, laulaneet pitkään sen maineikkaassa kamarikuorossa ja kiertäneet  Suomea monissa musaproduktioissa.

Rumpuja takoo mm. Tehosekoitintakin rytmittänyt Tero Sundell. Basistina palvelee varmasorminen, monessa bändissä virutettu ja PopJazz -opistossa nousevia tähtiä opettava Iiro Kautto. Koskettimia soittaa jazz-mies Antti Utriainen, jonka sormet taipuvat moneen. Oman trionsa lisäksi Antti on soitellut lukuisten muiden artistien kanssa, listasta löytyvät esimerkiksi Jukka Tolonen Band ja Danny.

Solistit (lue lisää linkkien takaa!)

Joni Ketola
Ina Forsman
Niko Ahvonen

 

Joni Ketola, kuva: Santtu Särkäs

Ina Forsman, kuva: Hans Lehtinen

Niko Ahvonen, kuva: Pasi Rytkönen