Kylälavan juontaja Ari Enzio Juutilainen

”Parasta näillä juhlilla on yhteishenki, joka kuuluu ja näkyy ja tuntuu”

Kuka olet ja mistä tulet? Olen Ari Enzio Juutilainen alkujaan Etelä-Helsingistä, viimeiset nelisenkymmentä vuotta olen budjannut Toukolassa. Olin Kumpula-Toukola Kylätilayhdistyksen eka puheenjohtaja silloin joskus aikojen alussa ja vedin myös lastenkuvataidekoulua Kumpulan kylätilassa sen ekoina vuosina.

Tulen elokuva-alalta, kaikkea lavastesuunnittelusta toteutukseen ja nykyään toimin tuottajana. Laulan, soitan kitaraa ja muitakin kielisoittimia, sekä huuliharppua blues- ja roots-musiikissa jo 1900-luvun hippikesästä lähtien. Yhdenmiehen soolokeikkoja (kitara ja huuliharppu) on tullut tehtyä. Bändejä on ollut lukuisia menneiden vuosien varrella, kuten Sunday Hunter 1993 – 2003, jonka kanssa kierrettiin Ruotsia ja koettiin monet Puistobluesit: Dog in a Bucketin kanssa on vedetty monilla Kyläjuhlilla ja kierretty isolla ja pienillä lavoilla, kaduilla ja monilla muillakin festareilla. Bousounds –bändi löytyy myös Facebookista.

Ari oli jokunen vuosi sitten Kylälavan juontajana. ”Siksi ajattelin, että se on luontevin tapa mulle – soittamisen lisäksi – olla mukana synnyttämässä maan parasta Kyläjuhlaa”, Ari kiteyttää.