KUUMAA klo 19.10

Intoa, vimmaa ja raikkautta

Bändimusiikin uuden paluun airueeksikin lanseerattu nuorten muusikkojen yhtye sai jo singledebyytillään 2016 Suomen musiikkimaailman kutisemaan ja pitkäsoittoa odotetaan tänä vuonna. Kumpulan Kyläjuhlilla annetaan lavatilaa mielellään paikallisia juuria omaaville uusille bändeille. Johannekselle tämä onkin jo toinen kerta Kyläjuhlien päälavalla: vuonna 2006 Juhlalavan avaavan bändin laulajan lento oli myöhässä, eikä bändi päässyt lauteille. Johannes ja isoveli Robert etsittiin ja Flaming boys –nimellä esiintynyt duo vei yleisön sydämet esittämällä The Beatlesin tuotantoa. Intoa, vimmaa ja raikkautta puhkuvassa bändissä musisoivat Johannes Brotherus (laulu), Antti Heiskala (kosketinsoittaja), Jonttu Luhtavaara (rumpali), Aapo Närhi (kitaristi) ja Aarni Soivio (basisti).

Yhtyeen Facebook-sivut