Kumpulan kuoro klo 10

Kuorossa lauletaan, koska kuorolaulu on hauskaa

Kumpulan kuoro on vuonna 1995 perustettu harrastajapohjainen, rento helsinkiläinen sekakuoro. Kuoro harjoittelee ja esiintyy Kumpulassa. Kuoron identiteetti liittyy vahvasti kaupunginosaan myös niiden laulajien mielessä, jotka eivät asu Kumpulassa.

Kuorossa tärkeintä on laulamisen, oppimisen ja musiikin esittämisen ilo sekä huumori. Laaja-alainen ohjelmisto painottuu kevyeen musiikkiin. Keväällä 2018 kuoro on svengannut swingin tahtiin.

Kuoroa johtaa Metropolia Ammattikorkeakoulussa kuoronjohtoa MuT Kari Turusen johdolla opiskeleva Noora Hirn. Hän on ollut Kumpulan kuoron johtaja vuodesta 2012. Hirn johtaa myös perustamaansa Kamarikuoro Värinää sekä laulaa ja toimii varajohtajana Kampin Laulussa. Aiemmin hän on johtanut mm. Vaskivuoren lukion kamarikuoroa.

 

Kuva: Seppo Ranta-Aho 

 

www.kumpulankuoro.fi

Fb-sivut

 

Kuoron kuva: Norman Ojanen