Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band klo 18.15

Twist and Shout… nyt mennään!

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band esittää kattavan läpileikkauksen The Beatles -yhtyeen tuotannosta oikealla the 60’s asenteella ja soundeilla, originaaleista sävellajeista ja alkuperäisillä puvuilla varustettuna. Tämä kansainvälistä tunnustusta saanut ryhmä vie kuulijansa aikamatkalle Hampurin aikaisista vuosista aina Abbey Roadille saakka, Liverpooliin, rakkauden kesään -67 ja Lontoon Savile Rowlle.

Yhtye on esiintynyt useilla keikoilla Liverpoolin BeatleWeekillä mm. Adelphi hotellin pääkonsertissa ja tehnyt yhteiskonsertin Tony Sheridanin kanssa, ja keikkailee jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Jiri Nikkinen  laulu, kitarat
Jiri Bertula  viulubasso, taustalaulu
Jarkko Rantanen  rummut
Juha Heikkilä  koskettimet, taustalaulu

Bändin kotisivut
Bändin FB-sivu

Kuva: Mikko Vares