Nallurina ja Tanssilan tanssit klo 14 – 15

Mörrimöykky tanssii ja ruokopilli soi.Ruokopillin tahdissa tanssiakin voi.

Nina Nallurina- ihanan pehmeä ja iloinen tanssiva jääkarhu –  tulee lavalle opettelemaan tanssiaskelia. Nallurinan kanssa oppimaan voivat tulla kaikenkokoiset ja -ikäset tanssijat ja tanssista kiinnostuneet. Nallurinan opettajana toimii lastentarhanopettaja ja balettitanssija Iiris Salmenmaa. Nallurinan kanssa tutustutaan baletin ja nykytanssin alkeisiin. Tehdään yhdessä muutama tanssi, joita harjoitellaan ja tanssitaan musiikin kanssa.

Esityksen jälkeen Nallurinan kanssa voi ottaa kaverikuvan, heittää läpsyt tai tulla Nallurinan pehmeään halaukseen. Tanssilan tanssijat esiintyvät myös musikaalihittien tahdissa ja näyttävät kevään tunneilla opittuja taitojaan. Tervetuloa viihtymään, oppimaan ja pitämään hauskaa. Lopuksi voidaan diskoilla omalla tyylillä.

Tanssila

Facebook