Kumpula-Sitsit KLO 16 – 18

Minne, jag har tappat mitt minne

Kun Kylälava hiljenee, tilan valtaavat Kumpula-sitsit. Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa lauletaan perinteisiä ja ei-niin perinteisiä lauluja. Sitsien teemaan kuuluvat hyvä ruoka, juomapuoli ja seura. Sitseillä perinteisesti lauletaan jopa niin paljon, että ruokaa ei kerkeä syömään lämpimänä. Näillä sitseillä ruoka- ja juomapuoli järjestään nyyttäriperiaatteella, joten jokainen osallistuja tuo jotain omaa pöytään. Ruokaa ja juomaa sitseillä ei voi olla ikinä liikaa!

Tule mukaan sitsijuhlaan. Ei haittaa, vaikka oletkin ensikertalainen tai jo rutinoitunut sitsikävijä. Sitseillä on tarjolla ns. ”laululäsyt”, josta voi luntata sitseillä laulettavien biisien sanoitukset. Voit tulla koko sitsien ajaksi tai vain vähäksi aikaa pistäytymään.

Sitsit järjestävät kumpulalaiset teekkarit Aarni Huuskonen & Olli Vainikainen

 

 

Kuva: New Year’s Eve, New York City 1930. nycblog.citysearch.