Kotini -katuteatteriesitys klo 14.15 – 14.45

Street performance for small and big children

Looking for her home, Mandou the traveller is passing by Kumpula area where she drops her luggages for a moment. Trying several places she finally finds a good spot and starts to build her home. The audience discovers that she doesn’t need much for rating a cosy ambience at her vision: some joy, a poetic atmosphere, a lot of curiosity with a bit of humor. The character evolves in this new place with dance and circus.

Mandou-matkailija etsii itselleen kotia ja päätyy pitkän matkan jälkeen Kumpulaan. Sinne hän pysähtyy hetkeksi. Mandou kokeilee monia paikkoja, kunnes hän löytää vihdoinkin paikan, johon hän alkaa rakentamaan itselleen tunnelmallista kotia. Yleisökin huomaa, ettei tunnelmallisen kodin rakentamiseen tarvita muuta kuin ripaus iloa, runollinen ilmapiiri ja paljon uteliaisuutta huumorilla maustettuna. Päähenkilön tarina esitetään sirkuksen ja tanssin keinoin.

Käsikirjoitus ja toteutus Amandine Doat